Onze bouwmodules: algemeen

Onze bouwmodules kunnen aangepast worden binnen verschillende projecten en naar de wensen van onze klanten. Ze voldoen perfect aan de strengste stedenbouwkundige eisen. Hun samenstelling maakt gebruik van traditionele constructiematerialen zoals staal, beton en hout. Die unieke combinatie garandeert een kwaliteitsniveau dat minstens gelijkwaardig is aan dat van de beste traditionele constructies, terwijl ze voordeliger zijn op vlak van duurzaamheid.

ONZE BOUWMODULES KUNNEN FLEXIBEL AANGEPAST WORDEN IN FUNCTIE VAN UW BOUWPLANNEN.

Onze modules zijn zelfdragend, wat betekent dat ze makkelijk met een kraan kunnen worden gebouwd en geen extra ondersteuning nodig hebben. Dit maakt de constructie van de funderingen makkelijker. Ook hun grootte is geoptimaliseerd om transport te vergemakkelijken.

In hun huidige versie kunnen onze modules gebouwen tot zeven verdiepingen vormen en volledig voldoen aan alle geldige normen op vlak van thermisch en akoestisch comfort en brandwerendheid.

Het ontwerp van onze bouwmodules en bepaalde industriële technieken die voor hun constructie worden gebruikt, zijn momenteel het onderwerp van een octrooiaanvraag.