ECOLOFT

We hebben ons gericht op een klein gamma van tuinstudio’s, bedoeld om als aanbouw te plaatsen bij een hoofdwoning, en dit doorgaans zonder vergunning in Wallonië en Vlaanderen.

We hebben allemaal een toename in telewerk gemerkt of zelfs meegemaakt. Veel experten binnen de economie zijn van mening dat die manier van werken niet zal verdwijnen. Daarom leek het ons belangrijk om in de privésfeer de meest comfortabele en efficiënte werkomstandigheden te kunnen creëren. We bieden ook een ontspanningsruimte die is ontworpen als een oase van rust op een paar meter van uw hoofdwoning. Sauna, jacuzzi, ontspanningsruimte, geluidsinstallatie, fitnessruimte en houtvuur nodigen uit tot totale ontspanning.

Bezoek voor meer informatie onze nieuwe speciale site:

Beschrijving

We bieden 2 soorten studio’s aan:

  • De vierkante: 40 m2 (bestaande uit 2 modules)
  • De Standalone: 22 m2 (bestaande uit een enkele module)

Met als standaardstructuur: kantoor, vrij beroep of “spa”. Andere scheidingswanden en/of opstellingen zijn eveneens mogelijk.

Belangrijkste
kenmerken

Hoogwaardige constructie met de structuur van een traditioneel huis in combinatie met alle voordelen van modulair bouwen.

De constructiematerialen werden gekozen vanwege hun duurzaamheid en hun groot thermisch, akoestisch en visueel comfort

Aluminium raamkozijnen met dubbele beglazing

Lage energie

Verplaatsbaar. Hierdoor kunt u ze doorverkopen wanneer ze niet langer nodig zijn, of kunt u ze makkelijk meenemen bij het verhuizen

Mogelijk uitbreidbaar, door modules verticaal of horizontaal naast elkaar te plaatsen

Recycleerbaar

Makkelijk aan te passen bij wijziging van opdracht

Galerij
& Plans