We industrialize offsite building
to make growth sustainable

THE SCIENCE OF MANUFACTURING
THE EXPERIENCE OF CONSTRUCTION

Visie

Icontech® is een technologiebedrijf in de bouwsector dat bouwmodules ontwerpt, industrialiseert en vervaardigt. Dankzij die modules worden woon- en kantoorunits gebouwd, evenals woningen voor gemengd gebruik en gebouwen voor grote gemeenschappen.

Bij elk project staat innovatie centraal. Icontech® zorgt ervoor dat de productiviteit van de sector verhoogt en dat tegelijkertijd de ecologische voetafdruk drastisch verkleint.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat economische groei voordelig kan zijn, staat duurzaamheid centraal in onze aanpak. Van de materiaalkeuze tot het beheer van​ gebouwen, we maken al onze beslissingen op basis van de ecologische en maatschappelijke impact.

Meer weten

DE MODELBOUW

ICONTECH
MISSIE

We industrialiseren off-site bouwen met het oog op duurzaamheid

INDUSTRIALISATIE

DUURZAAMHEID

DIGITALISERING

BESTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Hoogwaardige
bouwmodules

Thermisch comfort

Onze wanden zijn zo ontworpen om te voldoen aan de isolatiewaarden van een passiefhuis. Deze wanden beantwoorden dus ruimschoots aan de huidige bouweisen in de drie Belgische gewesten.

Akoestisch comfort

Het akoestisch comfort voldoet aan de eisen van de huidige normen en garandeert een optimaal gebruikscomfort.

Brandveiligheid

De modules voldoen ook aan de eisen van de brandwetgeving voor lage en middelhoge gebouwen. Dit wordt eveneens gecontroleerd door een extern bureau.

Geïmplementeerde technieken

Onze modules maken het mogelijk om de door de klant gewenste technieken te installeren. Productiefaciliteiten kunnen worden gecentraliseerd of gedecentraliseerd.

Materialen

De gebruikte materialen zijn klassieke materialen die in grote hoeveelheden worden vervaardigd. Elk materiaal is geselecteerd op basis van zijn intrinsieke eigenschappen.