Icontech: een full-service bedrijf

Icontech® is een full-service bedrijf dat producten en services van de hoogste kwaliteit levert aan haar klanten. We modelleren uw projecten, vervaardigen en leveren de bouwmodules. Ter plaatse bieden we hulp dankzij een eenvoudige plug-and-play-installatie.

  • Onze modules zijn ontworpen en geoptimaliseerd met behulp van digitale 3D-simulatietools. Dit laat ons toe om makkelijk modules aan te passen voor verschillende projecten en tegelijk te beantwoorden aan de architectonische visie van onze klanten.
  • We selecteren onze grondstoffen op basis van hun specifieke kwaliteiten en creëren een optimale balans tussen stevigheid, precisie, rendering, energieprestaties, kosten en ecologische voetafdruk van onze bouwmodules.
  • We industrialiseren de modules volgens een kwaliteitsmanagementsysteem.
  • We vervaardigen de modules volgens de hoogste standaarden van de maakindustrie (Lean Manufacturing​ of Operational Excellence​​).
  • We leveren de modules “on-site” en bieden technische en operationele ondersteuning tijdens de installatie en de afwerking.
Doorheen het hele productieproces gebruiken we BIM- en 3D-modellen en verzamelen we alle nodige gegevens. Dit zorgt ervoor dat we de coördinatie van uw projecten verbeteren van de beginfase tot de eindlevering.